Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(2499 niezalogowanych)
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Dareknorge jest moim mężem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
zybi kapusta napisał:

zależy od zakresu jaki łapie pilot, w instrukcji tez powinna być podana lista urządzeń [/quote]

oczywiscie pilot zakupiony w norge bedzie mial w rozpisce polski polsat cyfrowy! [/quote]

Żal komentować twój post, ale sie pokuszę o wyprostowanie twojej idiotycznej wypowiedzi
Polsat nie ma jakiś dekoderów z kosmosu tylko standardowe jakie są dostępne dla operatorów TV sat na kartę,
(SAMSUNG ECHOSTAR itp. więc nie praw herezji)
www.cyfrowypolsat.pl/telewizja-satelitar...v-sat_dekodery_cp.cp

tu masz listę dekoderów i możesz sobie sprawdzić czy jest na liście kompatybilności (np logitech ((zakupiony w NO lol z co to ma do rzeczy???)) z poprzednich postów)

A nawet gdyby był "no name" to częstotliwość też powinna się się znaleźć w zakresie jaki ma pilota.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
gama28 napisał:
Dareknorge jest moim mężem

Ale jaja....... Nie wytrzymam......

Pozdrawiam Was obydwoje.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
A mnie sie ktos pytal o zdanie kto jest moja zona???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(zybi kapusta)
Wiking
Zuzu napisał:
zybi kapusta napisał:

zależy od zakresu jaki łapie pilot, w instrukcji tez powinna być podana lista urządzeń

oczywiscie pilot zakupiony w norge bedzie mial w rozpisce polski polsat cyfrowy! [/quote]

Żal komentować twój post, ale sie pokuszę o wyprostowanie twojej idiotycznej wypowiedzi
Polsat nie ma jakiś dekoderów z kosmosu tylko standardowe jakie są dostępne dla operatorów TV sat na kartę,

tu masz listę dekoderów i możesz sobie sprawdzić czy jest na liście kompatybilności (np logitech ((zakupiony w NO lol z co to ma do rzeczy???)) z poprzednich postów)

A nawet gdyby był "no name" to częstotliwość też powinna się się znaleźć w zakresie jaki ma pilota.[/quote]

zapomnialem ze ty jestes alfa i omega!
jezeli nie masz ochoty czegos komentowac to poprostu nie rob tego, proste nie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
A kapusta glowa pusta powiedziala co wiedziala
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
zybi kapusta napisał:
Zuzu napisał:
zybi kapusta napisał:

zależy od zakresu jaki łapie pilot, w instrukcji tez powinna być podana lista urządzeń

oczywiscie pilot zakupiony w norge bedzie mial w rozpisce polski polsat cyfrowy!

A nawet gdyby był "no name" to częstotliwość też powinna się się znaleźć w zakresie jaki ma pilota.[/quote]

zapomnialem ze ty jestes alfa i omega!
jezeli nie masz ochoty czegos komentowac to poprostu nie rob tego, proste nie![/quote]

Oczywiście że nie mam ochoty, ale nie da rady takich głupot nie skomentować, jeżeli ktoś usiłuje wprowadzić forumowiczów w błąd(jeszcze ktoś by uwierzył w te bzdury) na dodatek zarzucając mi że nie mam racji.

Jak nie masz pojęcia na dany temat to się nie wypowiadaj, jeszcze prostsze nie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(zybi kapusta)
Wiking
zuzu,zeby moc zacytowac nalezy najpierw zrozumiec co zostalo napisane! przeczytaj to trzykrotnie, to moze zrozumiesz o co mi chodzilo!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
zybi kapusta napisał:
zuzu,zeby moc zacytowac nalezy najpierw zrozumiec co zostalo napisane! przeczytaj to trzykrotnie, to moze zrozumiesz o co mi chodzilo!

WŁAŚNIE!!!
Przeczytaj swój post i sie do niego zastosuj, bo sam siebie kompromitujesz.

TO TY MNIE ZACYTOWAŁEŚ!!! i zakwestionowałeś to o co mi chodziło.

Twoja odpowiedź odnosi sie do mojej i wynika z niej że pilot uniwersalny nie będzie wykrywał dekoderów polsatu, chyba że nie zrozumiałeś o co mi chodzi lub twoja odpowiedź posiada ukryty przekaz, podwójne, potrójne, lub poczwórne dno którego ni uja nie jestem(nie tylko ja z tego co widać po innych postach) wstanie zlokalizować.

"zależy od zakresu jaki łapie pilot, w instrukcji tez powinna być podana lista urządzeń" by Zuzu

"oczywiscie pilot zakupiony w norge bedzie mial w rozpisce polski polsat cyfrowy!" by zibi kapusta

Niestety brak mi tylu szarych komórek żeby inaczej zrozumieć twoją wypowiedź.
Jak byś nie zauważył to dział z tematami technicznymi.
Jak chcesz żeby ludzie godzinami domyślali o co biega w twojej wypowiedzi to pisz w dziale wiersze sentencje inne takie pierdoły.

LOVE, PEACE & orzeszki ziemne.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(zybi kapusta)
Wiking
to przeczytaj pierwszy post, potem moj na pierwszej stronie tegoz watka, to moze znajdziesz te szare komorki zeby w koncu zakumac o co mi chodzi!

jezeli nie to ci odpowiem ze nie ma takiego urzadzenia jak polsat cyfrowy(jest to operator telewizji cyfrowej), a osoba ktora zaczala watek napisala ze potrzebuje pilota do (w moim rozumowaniu) do takowego operatora nie precyzujac o jaki dekoder czy tez urzadzenie chodzi!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok